Sfârșitu´ lumii…reloaded

Standard

   Mă jenează discuțiile contra-productive – cele bazate pe evidențierea problemei, în detrimentul soluțiilor –  ca o piatră în pantof.

Pantof pe care îl porți în biserică. La botez, pentru că te-au pus nașă. Ținând copilul în brațe, în timp ce popa te întreabă dacă te lepezi de io-știu-ce.

– Daaa! Mă lepăăd! țipi aproape de lacrimi, în timp ce pietricica și-a găsit un loc moale între degetul mic de la piciorul stâng și cel mai puțin mic ( același picior), făcându-și de cap din ascuțimile-i colțuroase.

Ăla DA meteorit! Aia DA agonie! Aia DA lume pe care o vrei terminată. Să cadă Luna, să explodeze Soarele. Dar să se termine odată!

  Probabil așa gândesc și adepții de teorii ale CONSPIRAȚIEI.

Păr smuls de la tâmple! Mâini ridicate neputincios înspre cer! Ce ne facem? Ce ne facem? Că vine sfârșitul luuumii!! Jale mare! Jale mare!

Din nou.  Bhoo! De data asta pe 20 mai anul curent 😛

Alde Nostradamus, alde Maya,  alde Tăblițele Sumeriene, alde planeta Nibiru,  alde asteroidul Apophis ( ăsta sună cel mai terifiant), cu toții, uniți în cel mai mare foc de artificii la care i-a fost dat umanității să fie martoră, își scutură părerile apocaliptice pe toate site-urile, unde se întâmplă să mai navighez și eu :D.

Inclusiv pe cele două, unde navighez eu mai des și mai cu plăcere ;):

http://maestroviejo.wordpress.com/

http://starviewer.wordpress.com/

– Ei na! Ce să ne facem? Trăim și noi cum putem mai bine până la sfârșit!, ar spune bunica ridicând din umeri.  Ai citit despre craniile de cristal din America de sud? ( http://en.wikipedia.org/wiki/Crystal_skull ), ar continua apoi, pe tonul cel mai firesc din Univers…

– Univers? s-ar uita la mine tanti Marcela, de la alimentara din cartierul lugojean. Mda…, ar plescăi apoi din guma de mestecat verde, n-avem. Margarină Unirea, nu vrei? Că e de-a noastră și n-are drăcii de E-uri de prin străinătățuri.

– Da! Da! Se termină lumea! Și guvernul ne ascunde Adevăăăărul!! citesc litere sângerânde.

În 2000, 2012, 2024, 2047… …

Mă întreb dacă , oare, există cineva care să poată afirma sigur că știe care e ADEVĂRUL! O prietenă de-a mea ar răspunde cu un 42 la asta și lumea ar aluneca în tăcere, pentru că ADEVĂRUL a fost grăit. 😀 

( http://news.bbc.co.uk/2/hi/7283155.stm )

– Și ne controlează mintea prin wi-fi!!!!

– Uiii-fiii?!? s-ar zgâi tanti Marcela, încă o dată. Dar ce? Pernițele Viva nu-ți mai plac? Daaa…că ai venit de prin străinătățuri și acolo se mănâncă Uiiii-fiiiii. I-ar da, apoi,  un cot  lui tanti Maricica și ar chicoti amândouă.

Teoriile conspirației – care prind în cazul celor care au o predispoziție pentru fatalitate, în general – au existat din vremuri de demult apuse. TOATE aveau dreptate. O lume începe și se sfârșește cu fiecare din noi. Și între timp, TRĂIM.

Și pe 20 mai va avea loc o frumoasă eclipsă de Soare ( pe care noi o vom vedea parțial), zi în care ne vom opri, sau nu, pentru câteva momente din furnicăreala noastră și vom privi în sus.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s